Het magische juweel

Gastenboek

3 berichten
 
09-03-2024
Geplaatst door: Maja

Helende meditatie

Lieve Oekie, heel mooie en fijne meditaties en mindfulness sessies onder jouw begeleiding. Je bent een hartelijke en spirituele therapeut met veel energie. Super, dankjewel!

28-02-2024
Geplaatst door: Johnny

Oekie, je hebt mijn leven ingrijpend veranderd. Da

Oekie is een therapeut met een magische touch. Haar vakkundigheid en warme persoonlijkheid creëren een veilige ruimte waar je je volledig kunt openstellen.

Dankzij haar begeleiding heb ik vorm kunnen geven aan mijn leven en ben ik in staat diverse tegenslagen te overwinnen. Oekie heeft me geholpen om mijn patronen te herkennen, mijn emoties te begrijpen en te leren omgaan met stress.

Haar holistische benadering, die lichaam en geest combineert, heeft me enorm geholpen. De oefeningen die ze me heeft aangereikt, gebruik ik nog steeds dagelijks om mezelf te grounden en te ontspannen.

Oekie is meer dan een therapeut, ze is een gids op je pad naar zelfontwikkeling. Ze is geduldig, respectvol en altijd oprecht betrokken.

Ik ben ontzettend dankbaar voor haar hulp en kan haar aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een therapeut die écht met je meedenkt en je verder helpt.

26-02-2024
Geplaatst door: Mignon

Succes

Hoi Oekie, bij deze wil ik je succes wensen in Coevorden en omstreken.
Ik heb veel van je geleerd. Voice dialogue sessie waar ik contact maakte met mijn innerlijk kind.
Familie- opstelling. Intuïtieve ontwikkeling, leren werken met je eigen energie. Ik heb bijzonder helende energie mogen ervaren. Je hebt mij geleerd liefde , licht en kracht te wensen. Zelfcompassie. Ook liet je mij kennis maken met het werk van Byron Katie / en nog veel meer / : ik gebruik nog vaak “ is het waar? Kun je absoluut zeker weten dat het waar is? Wat gebeurt er wanneer je die gedachte gelooft? En: wie zou je zijn zonder die gedachte?” Je bent een kundig,liefdevol en empathische therapeut.
Bedankt daarvoor. Mignon